Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
zionhian

Registered:
Posts: 3
Reply with quote  #1 

Whenever the server starts the game it give's me a error. The error is like this:

Runtime error

Game location

The application has requested the Runtime to terminate it in an unsual way. Please contact the application's support  for more information.

LawsonThompson

Registered:
Posts: 542
Reply with quote  #2 
Can we have few extra details? 

- Is this the bought-on-Steam version, or from-the-site version?
- Updated to v2.7.1?
- What's your PC?

I've seen oddities like this on Windows 10 laptops with high-performance GPUs. Seems that the switchover from Intel on-board to nVidia when a game launches doesn't always quite kick in correctly.

One workaround in that scenario is to disable nVidia hardware and test with Intel only, OR run in Full Screen mode instead.


__________________
----
Visit us at http://www.ltebridge.com
zionhian

Registered:
Posts: 3
Reply with quote  #3 

Quote:
Originally Posted by LawsonThompson
Can we have few extra details? 

- Is this the bought-on-Steam version, or from-the-site version?
- Updated to v2.7.1?
- What's your PC?

I've seen oddities like this on Windows 10 laptops with high-performance GPUs. Seems that the switchover from Intel on-board to nVidia when a game launches doesn't always quite kick in correctly.

One workaround in that scenario is to disable nVidia hardware and test with Intel only, OR run in Full Screen mode instead.

It's the version from the site. The game is updated to 2.7.1, running windows 10. Tried fullscreen. I'm pretty sure the laptop only has integrated graphics.

LawsonThompson

Registered:
Posts: 542
Reply with quote  #4 
Does this happen as soon as you click the icon? Do you see the resolution selection pane? 
__________________
----
Visit us at http://www.ltebridge.com
zionhian

Registered:
Posts: 3
Reply with quote  #5 
Quote:
Originally Posted by LawsonThompson
Does this happen as soon as you click the icon? Do you see the resolution selection pane? 

The error only comes up as soon as the server starts the game.
DupeOfURL

Registered:
Posts: 225
Reply with quote  #6 
so you've started Artemis, started a server, had users connect and select stations, and when you click Start Game get the errors above???  I'd suggest checking users for off version and/or mods to Artemis..    #BitOfLongShot..... 


__________________
on TeamSpeak as GreyBeard {the Grim}  ;-)
Chief Engineer of the Fulminata, one of the Pirates Of BeechWood! 
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.