Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
LawsonThompson

Registered:
Posts: 586
Reply with quote  #1 
In the "living up to it's name" department, I present the Pause/Break key which certainly breaks Artemis 2.0! 

It's not a crash as much as the screen seems to blank, as if the rendering engine goes away and leaves the application still running. Alt-F4 will exit though.

Any other mystery keys?

__________________
----
Visit us at http://www.ltebridge.com
Alice

Registered:
Posts: 98
Reply with quote  #2 
Had to try this and indeed, the same thing happens to me. Not much of a problem though, one can just not press that key [biggrin]
Also it's not just the rendering engine... I tried pressing pause/break on the server screen, and the client lost connection immediately.

I would theorize that this is an old feature (as there is now a visible pause button on the server gui) that has not been properly removed.
pupbrad

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 889
Reply with quote  #3 
nice (but odd) find!
__________________
Captain of the USN Basroil.
"I am a leaf on the wind. Watch how I soar." - Hoban Washburne
"Give me a ship to fly and I'll make it sit up and beg, roll over (but NEVER play dead), and even do the jitterbug if you so fancy." - Unknown
leaola

Registered:
Posts: 268
Reply with quote  #4 
I thought it was odd that's why I ask a few days before in help section.
techbear

Administrator
Registered:
Posts: 131
Reply with quote  #5 
Well oops!  I'll look into this. Thanks!
Mike Substelny

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 2,241
Reply with quote  #6 
Was this problem every corrected? I have a lot of computers experiencing it in Artemis 2.7.3 with Windows 7. After pressing Pause/Break the Artemis program is still running fine but the video output becomes a useless blue screen.
__________________
"The Admiralty had demanded six ships; the economists offered four; and we finally compromised on eight."
- Winston Churchill
LawsonThompson

Registered:
Posts: 586
Reply with quote  #7 
Still happens on my 2.7.1.
__________________
----
Visit us at http://www.ltebridge.com
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.